Wat is de toepassing van spiraalvormige grondschroef

- Dec 27, 2019-

Introductie van spiraalvormige grondschroef

Het oppervlak van de heet gesmede metalen buis is gelast met een met een spiraalvormig mes gewikkelde buispaal. De spiraal bestaat hoofdzakelijk uit een heet gesmeed buislichaam, een spiraalvormig stuk en een verbindingsflens. Verzinkt. Het wordt in de grond geschroefd door een speciaal spiraalvormig grondpaalaanspanapparaat, in plaats van de originele betonnen fundering, en de bovenkant is verbonden met de lading.


Uitstekende voordelen van spiraalvormige grondpalen


De spiraalvormige grondpaal is een nieuw type funderingsbouwmateriaal en een deel ervan kan worden gebruikt ter vervanging van de traditionele gietconstructietechnologie voor gewapend beton, waardoor de fundering van het gebouw flexibeler en sneller wordt. Het bespaart bouwkosten zoals grondnivellering, afvalgrondbehandeling en graafwerkzaamheden en kan op grote schaal worden gebruikt in funderingsbouw in verschillende industrieën.


1. structureel voordeel


Spiraalvormige grondpalen worden op een ingewikkelde manier in de grond gedreven, zodat de grond niet gemakkelijk te verliezen is en de omstandigheden van de grond zelf goed kunnen worden gebruikt. Vanuit het perspectief van de bladstructuur van de spiraalvormige grondpaal, heeft deze een goede weerstand tegen trekken en inbrengen.


2. Eenvoudig en efficiënt


Als een nieuw type funderingstechnologie hebben spiraalpalen uitstekende voordelen zoals een gemakkelijke constructie, korte cycli, weinig impact op de bouwomgeving, geen schade aan de lokale omgeving en gemakkelijke migratie en recycling.


3. Lage kosten


Vergeleken met betonnen steunbekisting, bundelen van stalen staven en gieten. Voor ingebedde ankerwapening, onderhoud, schimmelverwijdering en opvulling van de funderingsgrond is alleen de positionering en stapeling van de spiraalpaal nodig en kunnen materiaal- en arbeidskosten worden bespaard.


4. Constructie voor alle weersomstandigheden


Beïnvloed door de omgeving, kan het worden gebruikt in de meeste klimatologische omstandigheden, zoals regen, sneeuw en bevriezing.


De spiraalvormige grondpaalassemblagemethode


1. stapel ondersteuning

Midden- en hoogteaanpassing voor nauwkeurige installatie en verbinding


2.Lichte stalen chassissteun

Na gebruik van de verticale plaat kan deze worden gebruikt voor modulair chassis, dat de belasting nauwkeurig en uniform kan verdelen


3. Hat-type ondersteuning

Geschikt voor alle soorten bouwtechniek


4.U-vormige vaste ondersteuning

Het midden en de hoogte van de houten structuur kunnen willekeurig worden aangepast in de horizontale en verticale posities, die eenvoudig te installeren zijn


5. lange ondersteuning

Modulair systeem voor nauwkeurige statische belastingconfiguratie


6. schroef bevestigingsmethode

Ontwerp met 3 of 4 bouten voor eenvoudigere en snellere installatie van palen


Meerdere spiraalvormige kegels zijn bevestigd op het bovenoppervlak van de spiraalvormige spiraal. De punt van de spiraalvormige kegel is naar beneden gericht vanaf de centrale as van de spiraalvormige spoel. De naar beneden wijzende spiraalvormige kegel zorgt voor meer druk bij het inschroeven.


Als een nieuw type funderingstechnologie heeft het de kenmerken van eenvoudige installatie, gemakkelijke installatie, korte bouwperiode, lage afhankelijkheid van watervoorraden, weinig beïnvloed door veranderingen in het milieu, geen schade aan het natuurlijke bodemmilieu, gemakkelijk herstel en migratie, enz. en het toepassingsgebied ervan neemt geleidelijk toe. uitbreiden.