Wat is de windweerstand van een elektriciteitscentrale van dak PV?

- Aug 10, 2018-

Er zijn tegenwoordig meer en meer mensen op het dak zonne-energie installatie. Er zijn veel factoren te overwegen bij de installatie van fotovoltaïsche energie-installaties op het dak. Hoe zit de windweerstand van fotovoltaïsche energie-installaties op het dak? Hoe zit het met de specifieke situatie?

Veel eigenaren heb niet bedacht het weerstandsniveau wind van de kerncentrale op het dak. Hoewel we in de vreedzame magische hoofdstad zijn, kunnen niet we zeggen dat de wind waait weg. Dus laat ons weten de windweerstand van de kerncentrale uit de dak-fotovoltaïsche vandaag. Wat is de mogelijkheid?

Allereerst moeten we begrijpen van de structuur van de zonne-montage dak van de elektriciteitscentrale en de bijbehorende beugel-systeem.

Cement dak zonnepaneel support systeem

In sommige platte daken en commerciële gebouwen, cement platte daken zijn het meest voorkomende type van zonne-montage structuur, dus wat doe je met fotovoltaïsche zonnepanelen montagebeugels op dit plat dak?

Dit is de meest voorkomende installatiemethode voor cement platte daken – de bouw van betonnen pieren op beton daken. Het voordeel van deze methode is dat het beschadigt het dak waterdichte structuur niet helemaal, en het is ook zeer stabiel. Het kan 12-14 rangen in termen van windweerstand behandelen. Gale; de pier van cement is echter ingewikkelder tijdens het installatieproces. Ten eerste, een grote hoeveelheid handmatige werk is vereist. Ten tweede, de uithardingstijd van de pier van cement is ook lang, in het algemeen ten minste een week.

Geneigd zonnepaneel ondersteuning daksysteem

Na het praten over de structuur van de zonne-montage van het beton platte dak, is de meest voorkomende villa project het systeem van de steigers van het geneigd dak. De manier om de zonne-beugel montagerails punch.

Dit soort bouw is het gebruik van een boor hamer of iets dergelijks onder de dakpan punch en installeren van de beugel van de haak, en dan de onderkant van de beugel fix op hetzelfde moment te maken van het dak waterdicht maken van de maatregelen, de gids rail op de geïnstalleerde haak-haak installeren , en leg het zonnepaneel. Deze methode zorgt niet alleen voor de esthetiek van het dak, maar ook bereikt het wind-resistente effect, omdat het gehele zonnepaneel gemonteerd is dicht bij het dak, en de vaststelling van de beugel is ook uitgevoerd door fysieke handeling en hoge sterkte installatie, zodat de systeem voor dak fotovoltaïsche energieopwekking is geïnstalleerd. Er is geen behoefte te vrezen voor de weerstand van het stabiliteits- en wind van het dak. Zelfs als de 14e wind komt, is de kerncentrale veilig, tenzij de wind bereikt het niveau van de horror die een huis kan wegrollen!