Welk soort fotovoltaïsch dak kan goede economische voordelen bieden?

- May 24, 2018-

Ten eerste, grote ondernemingen, hoog energieverbruik, duidelijk eigendom plant dak fotovoltaïek.

Sommige staatsbedrijven, centrale ondernemingen en grote beursgenoteerde ondernemingen en daken van particuliere ondernemingen worden beschouwd als de meest dominante fotovoltaïsche bronnen op het dak. Zulke eigenaren hebben een stabiele werking en een hoog energieverbruik, een lange opslagcyclus op het dak en kunnen een stabiele werking garanderen gedurende 20 jaar, en zijn geschikt voor het ontwikkelen van grote fotovoltaïsche centrales op het dak met megawatt.


Twee, de dak-PV van de winkelketen

Sommige winkelcentra met kettingen hebben duidelijke dakrechten en dakbedekking wordt ook beschouwd als een fotovoltaïsche hulpbron op het dak van hoge kwaliteit. Natuurlijk is fotovoltaïsche energie soms een druppel voor hen. Maar ze hechten meer waarde aan het concept van milieubescherming achter groene energie en hebben een positief effect op de invloed van bedrijven en op het vormen van een goed sociaal beeld.


Drie. De photovoltaic op het dak van de landbouwkas

De combinatie van landbouw en fotovoltaïsche energieopwekking is de focus geworden van de ontwikkeling van de industrie. PV-modules liggen op het dak van de kas zonder de grond te bezetten en kunnen gebruikers twee voordelen bieden.


Vier. Gemeentelijke dak fotovoltaïek

Gemeenschappelijke dakverpakking als geheel, volgens de "contract energy management" -wijze van ontwikkeling, is deze mogelijkheid optimistisch voor velen. Het gaat echter om de eigendom van de eigendomsrechten van de residentiële daken, de verdeling van inkomsten uit stroomopwekking, het schema van het gebruik van energieopwekking, enzovoort. De residentiële fotovoltaïsche energie op het dak is nog steeds een laaggelegen land voor de gedistribueerde fotovoltaïsche investering. Een ander groot obstakel is dat de Chinese elektriciteitsprijs voor elektriciteit veel lager is dan die van industriële en commerciële elektriciteit, waardoor de investeringsrendementscyclus van het fotovoltaïsche energieopwekkingssysteem van huishoudens langer wordt.


Vijf. Daken met duidelijke eigendomsrechten zoals woongebouwen en villa's.

In stedelijke gebieden zijn vaak alleenstaande gebouwen en villa's te zien. Dit soort eigendomsrecht is duidelijk. De modus van "spontane zelf-gebruik, overtollige elektriciteit internet-modus" is begunstigd door de overgrote meerderheid van de fotovoltaïsche bedrijven, en het wordt ook beschouwd als een directe beslissing over de schaal en richting van China's gedistribueerde toekomstige ontwikkeling.


Samenvattend, de bovenstaande vijf soorten dak fotovoltaïsche bronnen ontwikkeling en gebruik van de beste toont goede economische voordelen, en vond dat het dak middelen en het gebruik van middelen is een trend van het heden.