Waar moet op gelet worden bij het ontwerpen van winddichte gecentraliseerde en gedistribueerde PV-stations?

- Sep 09, 2018-

1. Zorg voor de kwaliteit van de gebouwen waarop het fotovoltaïsche project is gebaseerd
Elk gebouw moet ontworpen zijn met het oog op veiligheid. In het verleden waren bouwmaterialen en onderdelen vaak zwaar en het ontwerp was voornamelijk gebaseerd op ondersteuningscapaciteit en preventie van aardbevingsrisico's. In de afgelopen jaren, met de komst van lichtgewicht materialen, wordt het risico dat deze bouwmaterialen worden weggeblazen door de wind ook meegenomen in het ontwerp, waardoor wordt voorkomen dat het dak wordt gescheurd door de luchtstroom.
2. Verbeter de kwaliteit van PV-modules en PV-zonnepaneelconstructiesteunen
Vanuit het oogpunt van componentmaterialen kan de keuze van de componentachterplaat, framemateriaal en verpakkingsglas worden overwogen voor sommige speciale klimatologische omgevingsgebieden, waardoor de schokbestendigheid en schokbestendigheid van de componenten worden verbeterd, waardoor het vermogen om speciale situaties te weerstaan wordt verbeterd. Vanuit het oogpunt van het ontwerp van de krachtcentrale, terwijl we de kosten van fotovoltaïsche energiecentrales en het energieopwekkingsvoordeel wegen, kunnen de vereisten voor sterkteontwerp van fotovoltaïsche zonnepaneelondersteuningen en componentklemmen voor zonnepaneelmontage op passende wijze worden verhoogd, en de helling van componenten met betere luchtweerstand kan redelijk worden geselecteerd.

Het grootste deel van de windenergiecapaciteit van fotovoltaïsche energiecentrales wordt bepaald door fotovoltaïsche dragers. Fotovoltaïsche ondersteuning is een speciale ondersteuning voor de plaatsing, installatie en fixatie van fotovoltaïsche modules in fotovoltaïsche stroomopwekkingssystemen. De algemene materialen zijn aluminiumlegering, koolstofstaal en roestvrij staal. In theorie is de maximale windweerstand van de fotovoltaïsche ondersteuning 216 km / u en de maximale windweerstand van de volgsteun is 150 km / h (meer dan 13 windstoten).

Eerst heeft u een zeer krachtige fotovoltaïsche ondersteuning nodig. Daarom moet de fotovoltaïsche energiecentrale de fundering en de ondersteuning versterken en tegelijkertijd de sterkte van het frame van de component waarborgen. Dit vereist een gericht ontwerp van de site, strikte controle van de productkwaliteit en een redelijke berekening van winddruk, sneeuwdruk enzovoort.

3. Verbeter het ontwerp en de installatiekwaliteit van fotovoltaïsche cellen

Kies voor betrouwbare ontwerp- en constructiepartijen, beheerst strikt de bouwkwaliteit, legt een goede basis, controleert strikt de kwaliteit van componenten, beugels, omvormers en andere producten en berekent redelijk de winddruk, sneeuwdruk, enz., Om te voorkomen dat de hoeken worden afgeknipt.

Er is niet veel verschil tussen gecentraliseerde elektriciteitscentrales en gedistribueerde energiecentrales. Het belangrijkste punt is om het bovenstaande te doen.