Wat moet ik letten bij het installeren van een elektriciteitscentrale PV op het dak?

- Sep 21, 2018-

De installatie van zonneboilers op het dak is zo gewoon als de zonnepanelen zijn netjes gerangschikt op het dak door de steun van de fotovoltaïsche zonnepanelen montage beugel ondersteunt.

Kan spelen meerdere rollen:

Ten eerste, de slapeloze component kan spelen een rol bij het reguleren van de binnentemperatuur. Zomer en winter kunnen worden gebruikt om te koelen neer en leopard.

Ten tweede, het dak fotovoltaïsche power station, met behulp van zonlicht te genereren van groene stroom, geboekt echt concrete acties voor energiebesparing en milieubescherming.

Ten derde, de kant van de gebruiker is aangesloten op het net, geen behoefte om te stimuleren, bespaart veel geld en tijd.

Ten vierde, de perfecte combinatie van zonnepanelen en daken kan het dak van het gebouw te re energize gewapend-beton, en op hetzelfde moment, het oorspronkelijke gehomogeniseerde dak onthult individualiteit en schoonheid. In toevoeging, binnenlandse fotovoltaïsche elektriciteitsproductie, de eindeloze gebruik van elektriciteit, worden het national grid hersteld op de ontzwaveling prijs. En inkomsten te genereren.

Op dit moment zijn er twee manieren om te bouwen van een ruime toepassing op het dak van een villa. Een is dat de geneigd tegel een gids zonne-dak Montagerail gebruikt om de tegel van het deelvenster van de batterij; de andere is dat het horizontale dak maakt gebruik van de zonne-bevestigingsbeugel ter ondersteuning van de twee vormen van hettoezichtpanel batterij, en beide een zonnige hoek van het dak en een lichteffect hebben. Op basis hiervan, de maximale efficiëntie van batterij deelvenster elektriciteitsproductie te waarborgen.

In het installatieproces van de kerncentrale moet u aandacht besteden aan de volgende links:

Ten eerste, aandacht besteden aan de vaststelling methode en installatie van de Stichting van de beugel. De beugel is vastgesteld op de betonnen dak van de villa. Als het te diep is vastgesteld, kan het de waterdichte laag, wat resulteert in de regen en water lekkage schade. Als de vaststelling te ondiep is, kan de windweerstand van de latere beugel worden een probleem. Het is aanbevolen om het installeren van een waterdichte test na het installeren op de betonnen dak;

Ten tweede, aandacht besteden aan bliksembeveiliging. Geïnstalleerd op het dak van de villa, het is gemakkelijk om punctie interferentie ontvangen, moet er bliksembeveiliging.

Ten derde moeten we ervoor zorgen dat de veiligheid van de werknemers in de bouw. In het algemeen villa projecten, de oppervlakte van de tegel is over het algemeen geglazuurde tegels of keramische tegels, die vrij glad is. Het personeel van de bouw moeten betalen veel aandacht aan veiligheidskwesties in de periode van de initiële opleiding.