Wanneer het optimale tilt ontwerp niet wordt voldaan, of het PV tilt of de afdrukstand belangrijker is?

- Oct 08, 2018-

Een normale netgekoppelde PV matrix mount moet liggen op het zuiden, en de dip moet iets lager dan de plaatselijke geografische breedtegraad. Echter, sommige scènes kunnen niet voldoen aan de montagebeugel van de zonnepaneel in het zuiden of de helling van het gebouw als gevolg van de oriëntatie van het dak van het gebouw. Als de hoek van het dak niet wordt voldaan, wordt de helling en oriëntatie van de PV-array zijn belangrijker.

1. het effect van duik hoek op zonnestraling is veel hoger dan die van oriëntatie. Daarom, voor een omgeving die moet de helling of de afdrukstand wijzigt, is het beter om de afdrukstand wijzigen en onderhouden van de helling.


2. de richting van het statusgebied heeft een relatief lage impact op straling. Voor bijvoorbeeld in Sanya, de optimale Knikhoek moet ongeveer 18 graden, en als de Knikhoek 8 graden is, de zonnestraling zal worden verlaagd met ongeveer 0,4% in vergelijking met de optimale Knikhoek, en als de optimale Knikhoek gehandhaafd, maar het is georiënteerd naar het Oosten of het westen op 10 graden, de hoeveelheid zonnestraling verkregen is nauwelijks anders.


3. voor gebieden met goede straling middelen is de invloed van duik hoek op straling veel groter dan die in gebieden met relatief lage straling middelen. Voor bijvoorbeeld in Jiuquan gebied, de optimale Knikhoek moet ongeveer 40 graden, en indien de Knikhoek 30 graden is, de zonnestraling zal worden verlaagd met ongeveer 1,2% in vergelijking met de optimale Knikhoek, en als de optimale Knikhoek gehandhaafd, maar het gezichten Oost of west. Op 10 graden, zal de hoeveelheid zonnestraling verkregen door ongeveer 0,3% worden verminderd.


4. de neiging van hoge breedtegraden heeft een hogere impact op straling dan in lage breedtegraden.