Welke fotovoltaïsche centrales zijn kwetsbaar voor tyfoonschade?

- Sep 19, 2018-

1, geen contragewicht

Er wordt van uitgegaan dat de fotovoltaïsche krachtcentrale een kleine kantelhoek heeft, de krachtcentrale kort is en zelfs de diagonale ondersteuning niet direct de vaste beugel opzwelt. Het is eenvoudig om te zeggen dat de topzware bestand is tegen de hevige storm en dat de krachtcentrale vroeg of laat problemen zal hebben.

2, Solar montagebeugel en andere accessoires kwaliteitsproblemen

De krachtcentrale heeft roestende onderdelen zoals expansiebouten of beugels.

Roestige noot

Zonnepaneel montage rack poort roest

De kwaliteit van de bevestigingsbeugelaccessoires van het zonnepaneel is niet goed. Op de lange termijn zal dit de algehele stabiliteit van de krachtcentrale beïnvloeden. Dit kan het losraken van de beugel veroorzaken als gevolg van het roesten van de componenten van de zonnepaneelsteun, wat de helling van de krachtcentrale kan beïnvloeden, wat resulteert in een afname van de stroomopwekking van de krachtcentrale. Ineenstorting, of het gewicht van het contragewicht is verslechterd, en het is gemakkelijk om door de wind te worden omver geblazen.

3, onvoldoende gewicht

Onvoldoende contragewichten kunnen ervoor zorgen dat het station het risico loopt te worden overweldigd door wind. In het huidige vlakke fotovoltaïsche project zijn de meeste cementblokken gewichtsgewogen om de dakstructuur niet te beschadigen. In het geval van dezelfde wrijvingscoëfficiënt, hoe groter de druk, hoe groter het contactoppervlak tussen de briketten en het dak, en hoe meer wrijving Groot, hoe sterker de windweerstand. Als het contragewicht onvoldoende is, veroorzaakt de wind verplaatsing van de krachtcentrale, waardoor de krachtcentrale uiteindelijk zal vallen.

Conclusie

Na de tyfoon is het noodzakelijk om de PV-installatie op mogelijke defecten te controleren: controleer de overspanningsbeveiliging op eventuele problemen, controleer vervolgens het fotovoltaïsche paneel op schade en reinig het vuil op het fotovoltaïsche paneel. Als wordt vastgesteld dat er schade is aan het fotovoltaïsche paneel, is het noodzakelijk om de hele krachtcentrale fysiek te onderzoeken om te voorkomen dat de gebarsten componenten de veilige en stabiele stroomopwekking van het hele systeem beïnvloeden.