Waarom wil je de PV op het dak rukken?

- May 24, 2018-

Onder de hoorn van de derde industriële revolutie veranderde het ooit waardeloze dak in een gestoomde knot. "Het dak is een schaars goed geworden, en dit is niet waar vanwege het rapport over de vastgoedmedia," zei hij. Om hoogwaardige daken te krijgen, hebben handelaren de steden op zijn kop gezet. Van Harbin tot Hainan, van industriële fabrieken, hypermarkten, stadions tot legerbarakken, waarom haasten we ons om dak photovoltaic te installeren?


Reden 1: nationaal beleid bevordert de welvaart van de markt voor fotovoltaïsche energieopwekking op het dak.

De dak-PV-industrie heeft de oorzaak van het "dakgevecht" veroorzaakt door de grote hitte van de "derde industriële revolutie" sinds de tweede helft van 2012 en het begin van een aantal gedistribueerde energiebeleidslijnen in China. Eind september 2012 werd de lang gebrouwen gedistribueerde generatie eerst omgezet in een roodkopvijl. Het Staatsenergiebureau gaf een "Kennisgeving op het demonstratiegebied van de toepassing van de gedistribueerde fotovoltaïsche stroomopwekkingsschaal" om de PV-bedrijven aan te moedigen om actief het project van het gedistribueerde toepassingsdemonstratiegebied van de gedistribueerde fotovoltaïsche energieopwekking op het dak te verklaren. Toen veranderde het nationale Power Grid Corp ook de harde werkstijl van het verleden in nieuwe energie. Eind oktober introduceerde het de mening over het doen van een goede baan in het werk van gedistribueerde fotovoltaïsche elektriciteitsproductie op basis van netten. Het gaf een reeks maatregelen om het gedistribueerde raster van fotovoltaïsche energieopwekking te ondersteunen. Het ministerie van Financiën lanceerde ook de eerste en tweede reeks "golden sun demonstration workers". "Cheng", met financiële subsidies ter ondersteuning van het demonstratieproject van fotovoltaïsche energieopwekking op het dak, provincies en steden geven ook over het algemeen een verschillende mate van lokale subsidies op basis van overheidssubsidies.


Reden twee: fotovoltaïsch dak kan goede economische voordelen behalen.

De hoge rendementen lokken fotovoltaïsche bedrijven uit om het project te verklaren, en het uitgangspunt is om een dak te vinden voor de bouw van een fotovoltaïsch elektriciteitssysteem in de stad, een fotovoltaïsche energiecentrale kan minstens 20 jaar draaien. Nu CO2-emissiehandel, groenestroomcertificaten transacties zijn gelanceerd en geprobeerd, de toekomstige handelsmarkt langzaam volwassen, de drempel zal ook worden verlaagd, dan kunnen de PV-eigenaren niet alleen elektriciteit verkopen, maar ook "koolstof verkopen" "groen verkopen kaart "om nieuwe inkomsten te krijgen. Veel mensen krijgen goede economische voordelen, dus hebben steeds meer gebieden een betrouwbaar fotovoltaïsch project op het dak geïnstalleerd, waardoor we een blauwe kleur krijgen, terwijl dakbedekking met fotovoltaïsche energie een nieuwe manier is geworden om rijk te worden.