Waarom is fotovoltaïsche energieopwekking geschikt voor installatie in villa's?

- Aug 20, 2018-

Het installeren van fotovoltaïsche panelen op het dak van een villa heeft veel voordelen.
1, de solar montagebeugel componenten op het dak kan erg goed zijn om de binnentemperatuur te verlagen, vooral in de zomer, het fotovoltaïsche paneel is gelijk aan de isolatielaag, de eigenlijke meting kan de binnentemperatuur van 3-5 graden te verminderen, in de winter kan ook effectief warm blijven, tot op zekere hoogte Het bespaart ook elektriciteitskosten voor airconditioning;

2. De elektriciteit opgewekt door fotovoltaïsche zonne-energie is door middel van onuitputtelijke zonne-energie, zonder enige vervuiling en lawaai, en echt bereikt praktische acties van energiebesparing en bescherming van het milieu;

3, kan direct worden geïntegreerd in het elektriciteitsnet, het nationale beleid zonnepaneel ondersteunt "spontaan gebruik van overtollige energie online", het netwerkbedrijf ondersteunt krachtig gedistribueerde fotovoltaïsche, resource-optimalisatie configuratie en gebruik, bespaart een hoop kosten en tijd, is algemeen erkend door de gemeenschap;

Op dit moment is het dak van de villa meestal een cementtegel of een houten dak. Of het nu een afgeschuind dak is of een horizontaal dak, het is erg handig om het fotovoltaïsche paneel te installeren. Horizontale dakinstallatie van fotovoltaïsche panelen is relatief eenvoudig, alleen hoeven beugels te worden geïnstalleerd om de panelen te ondersteunen; hellende daken zijn relatief omslachtiger, ontwerpconstructies moeten rekening houden met het maximale lichteffect, de dakhelling moet in de hoekgraad van het fotovoltaïsche paneel worden beschouwd.

In feite zijn er verschillende punten om op te letten bij het installeren van fotovoltaïsche energie op de villa. Bewoners moeten het installatieprogramma informeren bij de installatie:

1. Let op de stabiele installatiemethode. Het PV-systeem moet 25 jaar worden gebruikt. Het moet ten volle rekening houden met de duurzaamheid van de montagebeugel voor zonnepanelen en de vaste methode. In de oostelijke kustgebieden moet rekening worden gehouden met factoren zoals de tyfoonpreventie, en de vaste en vaste basisinstallatie is redelijk. Dit zijn allemaal zonder problemen.

2, let op bliksembeveiliging. Het installatieprogramma moet ook de eigenaar raadplegen of er een apparaat voor bliksembeveiliging is geïnstalleerd. Het powerboard is immers op het dak geïnstalleerd. Hoewel het onmogelijk is om het probleem op te lossen, moet het worden beschouwd aan het begin van het ontwerp.

3. Besteed aandacht aan de constructie en de daaropvolgende veiligheid. Er zijn veel oncontroleerbare factoren bij de bouw van fotovoltaïsche energiecentrales op villa's en de veiligheid van bouwvakkers moet ten volle worden overwogen. Volgende eigenaars moeten ook elk jaar een regelmatige inspectie houden om het maximale rendement op fotovoltaïsche energieopwekking en de veiligheid van de energiecentrale te garanderen.

4, kunt u overwegen om een PV-verzekering te kopen. Als een aanwinst kunnen fotovoltaïsche energiecentrales 25 jaar lang een stabiel inkomen aan de eigenaars opleveren.