U kunt ook een gedistribueerd fotovoltaïsch stroomopwekkingssysteem op uw dak installeren

- Dec 17, 2019-

U kunt ook een gedistribueerd fotovoltaïsch stroomopwekkingssysteem op uw dak installeren


De laatste jaren is fotovoltaïsche zonne-energieopwekking in het gezichtsveld van mensen gekomen en zien we enkele netjes opgestelde blauwe fotovoltaïsche modules op de berg. Fotovoltaïsche stroomopwekkingssystemen zijn ook te vinden op sommige grote industriële daken, fabrieksgebouwen en sommige woonwijken. Fotovoltaïsche kracht is begonnen in ons leven te komen. Veel vrienden zijn nieuwsgierig, kan zonne-energie ook elektriciteit opwekken? Kunnen we ook een set op ons dak installeren?


1. Eisen voor het type dak waarop een fotovoltaïsche stroomvoorziening is geïnstalleerd


Over het algemeen is het verdeeld in een horizontaal dak en een schuin dak. Horizontaal dak, dat wil zeggen, het dak is plat en het is voornamelijk cementdak. Schuine daken zijn onder meer gekleurd stalen schuine daken en terracotta daken. Indien verdeeld per regio, wordt het zuiden over het algemeen gedomineerd door de hellende dakbronnen; de centrale regio heeft beide, terwijl de noordoostelijke regio voornamelijk bestaat uit terracotta daken.


De dagelijkse eenheid elektriciteit die wordt gebruikt in kilowattuur. De installatie van fotovoltaïsche energieopwekkingssystemen op zonne-energie wordt meestal berekend in eenheden van kilowatt vermogen. De locatie van de geïnstalleerde apparatuur is voornamelijk aan de zonnige kant. De grootte van het geïnstalleerde fotovoltaïsche stroomopwekkingssysteem kan worden berekend op basis van het gebied. Raadpleeg de volgende tabel voor meer informatie:


2. Installatievoorwaarden van fotovoltaïsche stroomopwekkingsapparatuur


Hoe worden deze gegevens berekend? Omdat fotovoltaïsche modules op een cementdak worden geplaatst, moeten de modules onder een bepaalde hoek worden gekanteld om ervoor te zorgen dat licht de fotovoltaïsche modules zo verticaal mogelijk binnenkomt. Daarom is het noodzakelijk om fotovoltaïsche beugels te gebruiken om de modules te bevestigen. Houd een bepaald interval aan om afscherming tussen de voor- en achterste rijen modules te voorkomen. De grootte van de kloof is afhankelijk van de regio. Over het algemeen is het dakoppervlak per kilowatt fotovoltaïsche modules ongeveer 15 tot 20 vierkante meter. Het schuine dak kan direct op het dak worden gelegd, dus het interval kan worden genegeerd en het schuine dak vereist een dakoppervlak van ongeveer 10-15 vierkante meter per kilowatt componenten.


Zorg er bij het installeren van een fotovoltaïsch systeem eerst voor dat het wordt geïnstalleerd zonder het dak te beschadigen.


Voor betonnen platte daken, voor daken die een waterdichte laag gebruiken, zoals bedekken met asfalt. Om zoveel mogelijk gaten in het dak te maken, kunt u een cementfundering gebruiken om de fotovoltaïsche steun te bevestigen. Een rubberen kussen wordt onder de cementfundering geplaatst om de waterdichte laag te beschermen en te voorkomen dat de cementfundering wegglijdt.


Voor hellende daken moeten pannendaken de tegels optillen en de terracottahaken op de balken of cementvloer bevestigen. Daarom zal de grondlaag onder de dakpannen van de bouwhuizen in sommige gebieden, de zachte grondlaag ervoor zorgen dat de hechting van de keramische tegelhaken afneemt, dus het is noodzakelijk om een redelijkere manier te vinden om te installeren; het kleurstalen dak kan worden geklemd of geponst volgens het type kleurstaal. Waterdichte rubberen pads zijn vereist voor het boren.


3. Energieopwekking van het fotovoltaïsche energieopwekkingssysteem


Voor gewone huishoudens kan het installeren van een 3-5 kW fotovoltaïsch stroomopwekkingssysteem voldoen aan de dagelijkse stroombehoeften. Een systeem van 3 kilowatt in Hebei kan bijvoorbeeld gemiddeld ongeveer 12 kWh per dag genereren, wat voldoende is voor individuele huishoudens.

Feedback verzenden

Geschiedenis