De Solar Roof Power Generation in Australië bereikt nieuwe hoogten Hernieuwbare energie ontwikkelt zich snel

- Jun 30, 2018-

People's Daily Sydney, 26 juni, volgens de 'Sydney Morning Herald' meldde dat de zonne-dakinstallaties in Australië een recordhoogte van een maand installeerden. Naar schatting zal in 2020 de hoeveelheid opgewekte hernieuwbare energie een derde van de totale elektriciteit die in het land wordt opgewekt, bereiken.

Volgens het maandelijks rapport van de Green Energy Market Organization van Australië, werden in 1949 Australië's totaal van 19.000 kleinschalige zonnedakvermogeninstallaties geïnstalleerd en in gebruik genomen, waarmee 131 megawatt stroom werd opgewekt voor gebruik door ongeveer 38.000 huishoudens. Als reactie hierop zei Tristan Editis, hoofd van de organisatie, dat de op zonne-energie opgewekte stroomopwekking in mei dit jaar een recordhoogte heeft bereikt, waardoor het record van 127 megawatt nieuw toegevoegde zonnedakkracht die in maart van dit jaar werd gegenereerd, wordt overschreden.

Volgens statistieken, van januari tot mei van dit jaar, bereikte de nieuwe generatie stroom opgewekt door de installatie van zonnedakapparatuur in Australië 600 megawatt. Dit cijfer is ongeveer 3 punten voor de stroomopwekking bij Liddell Coal Power Plant in New South Wales. Een van ongeveer.

Het rapport zei dat het meervoudige gunstige beleid van de Australische overheid tot op zekere hoogte de industrie voor de opwekking van zonnedaken heeft gestimuleerd. De regering van Queensland heeft eerder aangekondigd dat het een gekwalificeerde eigenaar zal bieden van minimaal A $ 4500 voor kwalificerende verhuurders die een aanvraag indienen voor de installatie van op zonne-energie gemonteerde generatoren op het dak, en de kredietnemer kan deze in termijnen van zeven jaar terugbetalen.

Het Australische Energiemarktcomité heeft ook een ontwerp uitgebracht voor het vaststellen van registratiemaatregelen voor zonnedakcentrales om te helpen bij energieplanning, voorspelling van elektriciteitsopwekking en netbeheer.

In mei van dit jaar nam de opwekking van hernieuwbare energie bijna 20% van de totale elektriciteitsproductie in Australië voor zijn rekening, wat stroombescherming bood voor 9 miljoen Australische huishoudens. Het grootste deel van de opwekking van waterkracht werd gegenereerd op 1.535 gigawattuur, gevolgd door wind- en zonne-energie, respectievelijk 1.387 GWh en 546 GWh.