Installatievereisten van zonne-fotovoltaïsche installatie

- May 24, 2018-

1. De installatievereisten van fotovoltaïsch zonne-energiesysteem:

Zorg ervoor dat uw huis geschikt is voor residentiële zonnesystemen. Om het dakzonnestelsel te installeren, moeten we eerst de stevigheid, oppervlakte en zonneloosheid van het dak beoordelen. De grootte van het huis heeft weinig invloed op de kosten van de installatie, maar voordat de exacte kosten worden geschat, moet de totale hoeveelheid huishoudelijke consumptie en het aandeel zonne-energie worden bepaald.


2, zonnepanelen moeten naar het westen gericht in plaats van naar het zuiden gericht.

Het installeren van zonnepanelen op het dak wordt meestal gezegd naar het zuiden gericht. Maar onderzoekers ontdekten dat tegenover Xi'an de meest kosteneffectieve was. Het onderzoek is gericht op de Verenigde Staten, en de elektriciteitsprijs in de Verenigde Staten wordt berekend door de ladder, de piek van elektriciteit is duurder, de middag en de avond zijn het hoogtepunt van het elektriciteitsverbruik, de elektriciteitsrekening is duurder dan de 's morgens is de elektriciteit opgewekt door de zonne-energie waardevoller.


Als het westen naar het westen kijkt, zal de piekkracht komen wanneer de elektriciteit 's middags meer waard is, zeggen onderzoekers.


Als het naar het westen gericht is, na vijf uur 's avonds, heeft het vermogen van de batterijkaart nog steeds het piekvermogen van 55%; als het oppervlak naar het zuiden gericht is, is het stroomopwekkingsvermogen slechts 15% van het piekvermogen. Door de Sun Tracker te installeren, kan het paneel altijd naar de zon worden gericht, wat de output met 45% kan verhogen, maar de hoge kosten van de tracker gaan volledig teniet.