2020-Tokyo Olympische spelen beloften om 100% hernieuwbare energie te gebruiken

- Jun 26, 2018-

Volgens de buitenlandse media SlashGear rapport, het organisatiecomité van de Olympische spelen van de Tokyo in 2020 aangekondigd dat de Olympische spelen van 2020 Tokio volledig gebruik van hernieuwbare energie maken zal. Daarnaast is de organisatie heeft beloofd dat de diensten die het gebruikmaakt van uiteindelijk zal resulteren in 99% van de game producten worden hergebruikt of gerecycleerd. Uitgaande van deze ambitieuze doelstellingen worden volledig gerealiseerd, dit zal een ongekende verandering in de geschiedenis van de Olympische spelen.

Volgens het nieuws van "Japan Times" kondigde de ambtenaren van de 2020-Tokyo Olympische Organiserend Comité het nieuws. Olympische evenementen die trekken een wereldwijde publiek hebben bekritiseerd voor de productie van grote hoeveelheden afval. Door te beloven te gebruiken volledig hernieuwbare energie en herbruikbare grondstoffen, hopen ambtenaren dat dit zal een katalysator voor verandering.

Volgens rapporten, zal de 100 procent hernieuwbare ook gerelateerd zijn aan het midden van de belangrijkste nieuws van het evenement, de internationale uitzending centrum en het Olympisch dorp van de atleet. Volgens een "Onafhankelijke" verslag, Japan momenteel plannen om te kopen van hernieuwbare energie van het bedrijf dat het product, naast het installeren van zonnepanelen om te helpen bij het genereren van energie verkoopt. Hoewel de meeste van de goederen die nodig zijn voor de Olympische spelen van Tokyo zal worden verhuurd of gehuurd, kunnen er situaties waar dingen moeten worden gekocht.

In dat geval de ambtenaren gezegd dat zij ervoor zorgen zal dat ontvangers ontvangen en gebruik van deze objecten vóór het einde van de Olympische spelen. Ambtenaren van plan te verslaan de Olympics van Londen met een opbrengst van 65%.