Productieproces van zonne-energiesteun

- May 24, 2018-

Wanneer koudgewalste vormende materialen worden toegepast op een solaire tracker of beugelsysteem, zijn hun selectietypen gevarieerd. * gangbare materialen zijn onder meer laaggelegeerd staal met een hoge sterkte (HSLAsteels) en een aluminiumlegering. Sommige legeringen moeten in dunne delen worden gegoten terwijl ze aan de sterkte-eisen voldoen. Dop- of tunnelvormen worden veel gebruikt en elke open of gesloten structuur kan worden voltooid door koud te walsen. Ponsgaten in elke vorm kunnen overal in de pijplijn worden geponst. In het project met fotovoltaïsche installaties is de lengte van de ondersteuning beperkt tot de lengte van de goederenwagen en sommige steigers zijn ontworpen om zo lang als 47 voet te zijn. De volgende processen omvatten oppervlaktebehandeling, lassen en bevestiging van bevestigingen, die toegevoegde waarde kunnen bieden aan klanten.

materiaalkosten

Fabrikanten van fotovoltaïsche stellingen worden geconfronteerd met enorme prijsdruk en een steeds strenger toezichtsysteem. Klanten verwachten niet alleen dat de kosten van componenten worden verlaagd, maar ook dat de arbeidskosten van on-site ondersteuningsinstallatie in fotovoltaïsche projecten worden verlaagd. Het is met name duidelijk in grootschalige fotovoltaïsche projecten dat, om de installatie-efficiëntie te verbeteren, om de installatie-efficiëntie te verbeteren, de fabrikant, naast het vaste kantelhoek-montagesysteem, de enkele-assteun op zijn eigen moet vergroten kosten. Uitgaande van efficiëntie kunnen sommige steigers worden ontworpen voor assemblagesystemen voor fotovoltaïsche panelen.

Ongeacht hoe een enkele assteun of vaste hoeksteun moet worden geïnstalleerd, sommige montagesluitingen zijn essentieel. Een deel van de assemblagewerkzaamheden moet worden voltooid door het bouwpersoneel op de bouwplaats. Om de montage te vergemakkelijken, zijn onderdelen meestal ontworpen met perforatiegaten en afzonderlijke moeren en bouten. Het aantal bevestigde bevestigingsmiddelen varieert sterk, afhankelijk van de grootte van het project. Voor fotovoltaïsche energieprojecten in een elektriciteitscentrale is vaak een groot aantal bevestigingsmiddelen nodig. In sommige projecten zijn 70000 bouten vereist voor elke megawatt-installatie. De hoeveelheid bevestigingsmiddelen die in het project worden gebruikt, is vaak miljoenen en beïnvloedt dus rechtstreeks de vraag naar bouwmensen ter plaatse.

Om losse bevestigingsmiddelen (gemakkelijk kwijt te raken) op bouwlocaties te verminderen, kunnen fabrikanten van koudbevestigingen synchroon bevestigende bevestigingsmiddelen installeren bij de productie van steun. Door middel van veldbezoeken wordt bewezen dat de installatie van de fabriek voor buitenwerkzaamheden aanzienlijke kosten kan besparen. Naast het verlagen van de arbeidskosten, is ook de kwaliteitscontrole verbeterd. Sommige projecten betalen hoge lonen om geschoolde werknemers in dienst te nemen, bijvoorbeeld door vaak tijdelijke werknemers toe te voegen om de contractdeadline te halen, maar korte termijn training voor tijdelijke werknemers is ook een zeer uitdagende baan. Vanzelfsprekend is het raadzaam om vooraf geïnstalleerde harde bevestigingen te kiezen voor grote projecten waarvoor miljoenen bevestigingsmiddelen moeten worden geïnstalleerd.

Selectie component

Het kiezen van de juiste bevestigingsmiddelen kan de installatietijd en -kosten verminderen en tegelijkertijd snel worden geïnstalleerd en aan alle ontwerpdoelstellingen voldoen. Gewoonlijk worden de bevestigingsmiddelen geïnstalleerd bij de daaropvolgende werking van de koudwalsdelen, het gebruik van pons en gereedschappen om de installatie te voltooien. Als de schaal en doorlooptijd van het project zijn gegarandeerd, kan online installatie ook worden uitgevoerd. De twee bewerkingen kunnen snel worden ingesteld, wat geschikt is voor de meeste hulpprogramma's. Blindklinknagel, klinkmoer en klinkbout worden vaker gebruikt in projecten.

Voor profielen met gesloten profielen is dit de keuze van * omdat het niet nodig is om op de achterkant te verwerken. De meeste fotovoltaïsche koudgewalste beugelprofielen kiezen een kapsectie, waardoor gereedschap aan beide zijden kan worden bediend. Vastzittende moeren en bouten worden volledig geïnstalleerd door manuele installatie in één keer. In dit geval is het gebruik van automatiseringsapparatuur te duur en kunnen meerdere componenten niet tegelijkertijd worden geïnstalleerd.

De druk-klinkbevestiging kan worden gebruikt in een tweewegsinstallatie. De typische automatische installatie wordt voltooid door de automatische feeder en enkele stationspers. Er kunnen echter geen meerdere klinknagelbevestigingen op de enkele stationspers worden geïnstalleerd. Vooral op dunne staalplaten bereiken de mechanische eigenschappen van klinknagels en klinknagelbevestigingen (zoals koppel of duw / trek) bijna de kritische waarde. De grootte en dikte van bevestigingsmiddelen moet mogelijk worden aangepast aan de eisen van de klant voor de structuur.

De flangeform-sluiting is een bevestigingsmiddel met hoge sterkte, dat een vaste staalplaat is. Ze worden veel gebruikt in auto's, witgoed en andere aanverwante gebieden. De installatie is gemakkelijk en de installatiekosten zijn lager. Het is geschikt voor grootschalige continue lijnproductie. Het is ook geschikt voor de installatie en toepassing van afzonderlijke onderdelen in de automatisering of handmatige lijn. Bovendien kan een aantal bevestigingsmiddelen worden geïnstalleerd door een enkele stationspons. Roestvrij staal of dik verzinkt koolstofstaal is ideaal voor gebruik buitenshuis.