Welke voordelen fotovoltaïsche macht brengen bedrijven?

- Aug 21, 2018-

Voor industriële en commerciële ondernemingen brengt installeren van gedistribueerde fotovoltaïsche systemen veel veranderingen naar de onderneming zelf.
Minder vervuiling

Fotovoltaïsche power generatie systemen zijn veilige, groene en duurzame schone energiebronnen met nul uitstoot en nul vervuiling tijdens elektriciteitsproductie en CO2-uitstoot kunnen verminderen. Sterk verminderen van de vervuiling van de omgeving, en helpen verlichten van de komst van smog weer.

De elektriciteitsrekening gedaald

Allermeest naar de huidige fotovoltaïsche energiecentrales hoogrenderende single-crystal systemen met hoge succespercentages gebruiken. De elektriciteitsproductie is hoog, en de opgewekte kan volledig voldoen aan de behoeften van de ondernemingen tijdens de dag, zodat ondernemingen niet langer hoge piek- en vlakke prijs dragen. Elektriciteitskosten besparen.

Meer inkomsten kanalen

Bedrijven kunnen aan de ene kant, de resterende elektriciteit buiten hun eigen gebruik op de nationale raster om het verkrijgen van elektriciteit prijs winst verkopen. Of u kunt in de toekomst ook inkomsten via de elektriciteitsverkoop en elektriciteit handel in de muur. Aan de andere kant, de bescherming van het milieu van het land nodig heeft, koolstof emissiegrenswaarden te beperken van de uitstoot van koolstof, ditmaal bedrijven koolstof-stroomsystemen door middel van de installatie van fotovoltaïsche energie-installaties en de verkoop van schone kunnen installeren elektriciteit om meer voordelen te krijgen.

Meer populair

Ondernemingen fotovoltaïsche energie en vermogen voorzieningen kunnen installeren en kunnen toepassen voor een vaarbevoegdheid als een groene fabriek. De producten die zij produceren kunnen ook toepassen voor groene labels op elektriciteit, worden groene producten en verkrijgen van een hogere premie van het merk. Vandaag, bescherming van het milieu is uitgegroeid tot een algemene consensus in de samenleving, en deze koolstofarme groen product zullen meer populair in de markt.

Het dak wordt stevig

De gedistribueerde fotovoltaïsche elektriciteitsproductie solar montagesysteem is gebouwd op het dak van industriële en commerciële planten, de zonne-montagebeugels niet alleen geen schade zal toebrengen aan het dakstructuur, maar ook kunnen effectief verminderen de direct zonlicht, regen erosie en verhoogt de levensduur van het dak. Bovendien, de gedistribueerde fotovoltaïsche power generatiesysteem met zonnepaneel montagebeugels zelf is stijlvol in verschijning, en het algemene effect is mooi en sfeervolle na de matching van het dak van het gebouw.

Warm in de winter en koel in de zomer

De zonnecel module absorbeert een breed scala van spectra en kan absorberen zonnestraling sterk, waardoor goede warmte-isolatie. Het kan worden gebruikt als een isolatielaag voor warmte in de zomer en als een isolatielaag in de winter om effectief handhaven kamertemperatuur.