Wat is de functie van licht Zonne-energie beugel

- May 24, 2018-

Ondersteuning op zonne-energie is nu een noodzakelijk product van zonne-energie, zowel zonne-energiecentrales als huishoudelijke zonne-energie kunnen niet worden gescheiden van de ondersteuning voor zonne-energie. Het type en de structuur van de beugel voor zonne-energie zijn verschillend. Vanwege de verschillende regio, moet de zonne-energiebeugel worden aangepast aan de verschillende regio, zodat de zonne-energie volledig kan worden benut. Vervolgens introduceren we de kenmerken van de door licht op zonne-energie ondersteunde ondersteuning.


De kenmerken van ondersteuning op licht zonne-energie:

1, op zonne-energie ondersteunend licht constructiestaal verwijst hoofdzakelijk naar rond staal, klein hoekstaal en dunwandig staal.

2. De dunwandige stalen gording van de op zonne-energie ondersteunde steun, de dunne stalen plaat met wanddikte 1,5-5 mm wordt in het algemeen gebruikt voor de zonne-ondersteuning. Na koud buigen of koud rollen worden verschillende dunwandige stalen producten met verschillende secties en afmetingen gemaakt.

3. Vergeleken met het warmgewalste staal, kan de roterende straal van het dun-ommuurde staal met 50-60% worden verhoogd, kan het traagheidsmoment van de sectie en het weerstandsmoment 0,5-3 keer in het geval van het zelfde sectieoppervlak worden verhoogd , dus de sterkte van het materiaal kan redelijker worden gebruikt, maar omdat het dunwandige staal van de door zonne-energie ondersteunde ondersteuning meestal in de fabriek is, moet het hoog zijn. De nauwkeurigheid van het boorgat kan worden afgestemd op de schroefgaten na het PV-paneel.

4, kan de op zonne-energie ondersteuningsinstallatie thermisch verzinkt worden om roest na verwerking van de gesp te voorkomen. Wanneer het naar de site wordt verzonden, is het moeilijk te bedienen omdat het stalen gedeelte van de door zonne-energie ondersteunde steun klein is en het gereedschap moeilijk te bedienen is. Op dit moment kunnen de meeste panelen op zonne-energie in China niet rechtstreeks worden verbonden met dunwandige stalen verbindingen, en andere hulpvaste structuren (zoals briketteren) zijn nodig.