Welke daken kunnen fotovoltaïsche energiecentrales installeren?

- May 24, 2018-

1) fabriek: vooral in de fabriek met groot elektriciteitsverbruik en hogere elektriciteitsprijs, het dakoppervlak van de fabriek is groot, het dak is open en vlak, het is geschikt voor de installatie van fotovoltaïsche array. Tegelijkertijd kan de gedistribueerde fotovoltaïsche stroomproductie worden geëlimineerd vanwege de grote elektrische belasting, die een deel van de nettoafname van elektriciteit kan compenseren, waardoor de elektriciteit van de gebruiker wordt bespaard. fee;

2) commerciële gebouwen: vergelijkbaar met de effecten van industrieparken. Het verschil is dat commerciële gebouwen meestal cementdaken zijn, die beter geschikt zijn voor de installatie van fotovoltaïsche arrays, maar vaak architecturale esthetiek vereisen. Volgens de kenmerken van de dienstensector, zoals commerciële gebouwen, kantoorgebouwen, hotels, congrescentra en resorts, zijn de kenmerken van de belasting van de gebruiker over het algemeen hoger overdag en 's nachts lager en kunnen ze de kenmerken van fotovoltaïsche energieopwekking beter evenaren.

3) agrarische faciliteiten: er zijn een groot aantal beschikbare daken in landelijke gebieden, waaronder hun eigen residentiële daken, groentestallen, visvijvers en ga zo maar door. De landelijke gebieden liggen vaak aan het einde van het openbare netwerk en de kwaliteit van elektrische energie is slecht.

4) gemeentelijke openbare gebouwen: dankzij de uniforme beheersnormen, de gebruikersbelasting en het commerciële gedrag is relatief betrouwbaar, hoog installatiegevoel, gemeentelijke en andere openbare gebouwen ook geschikt voor de gecentraliseerde constructie van gedistribueerde fotovoltaïsche energie.