Zonnepaneel verstelbare montagebeugels

Beschrijving van zonnepaneel Verstelbare montagebeugels Verstelbaar montagebeugelsysteem voor zonnepanelen gebruik verstelbare statief en poten die kunnen worden aangepast aan een bepaalde hoek, zoals 15-30 graden voor de eisen van de klant om het meeste zonlicht te krijgen. Dit bevestigingssysteem maakt gebruik van een stabiele driehoek ...
Praat nu

Productdetails

Beschrijving van verstelbare montagebeugels voor zonnepanelen

Het verstelbare montagebeugelsysteem van het zonnepaneel maakt gebruik van een verstelbaar statief en poten die kunnen worden aangepast aan een bepaalde hoek, zoals 15-30 graden, voor de eisen van de klant om het meeste zonlicht te krijgen. Dit bevestigingssysteem maakt gebruik van een stabiele driehoeksstructuur en poten worden geplaatst op de verbindingsrail en klem om de zonnepanelen te monteren. De geëxtrudeerde aluminiumrail, kantelmodule, klemkit en verstelbare poten zijn sterk geassembleerd en om tijd te besparen, kostenefficiënt om te installeren.


Specificatie van zonnepaneel verstelbare montagebeugels

Maximale windsnelheid: 55 m / s

Sneeuwbelasting: tot 1,4KN / M²

Materiaal: geanodiseerd aluminium 6005-T5

Garantie: 10 jaar en 25 jaar levensduur

Gerelateerde producten van Solar Panel Verstelbare montagebeugels

详情图 1 Solar Panel Adjustable Mounting Brackets.jpg


Verpakking en verzending van zonnepaneel Verstelbare montagebeugels t

Details van de verpakking

Kartonnen doos, houten of metalen pallet

Tijd om te bezorgen

15-20 dagen na ontvangst storting

 

Voordeel van verstelbare montagebeugels voor zonnepanelen

● Eenvoudig te installeren. De kantelmodule kan vanuit allerlei locaties in de geëxtrudeerde rail worden geplaatst, van residentiële en grote commerciële tot schaal voor gebruik en kan een hoge pre-assemblage met de klem zijn om de tijd en de kosten van installatie te minimaliseren.

● Duurzaamheid: het materiaal van componenten is aluminium 6005-T5, behalve dat de moeren van roestvrij staal zijn. De verbinding tussen de rails is een betrouwbare verbindingsstaaf, waardoor de gatenstructuur steviger wordt.

● Goede compatibiliteit: Ons montagesysteem is ontworpen als universeel montagesysteem en is compatibel met de meeste van de belangrijkste PV-modules op de markt.

● Hoge kwaliteit: strikte kwaliteitscontrole bestrijkt het hele proces van materiaalselectie en productie tot voorconstructie en verzekert een optimale levensduur van ons montagesysteem.


Hot Tags: zonnepaneel verstelbare montagebeugels, leveranciers, fabrikanten, groothandel, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like