PV-montagebeugels

Materiaal: Aluminium 6005-T5, Carbon Steel
Funderingstype: Betonvoet of grondschroef
Hellingshoek: Aangepast van 5 ° tot 60 °
Garantie: 10 jaar op materiaal
Praat nu

Productdetails

Beschrijving van PV-montagebeugels

Bristar PV-montagebeugels zijn ontworpen met een grote flexibiliteit. Ze kunnen in verschillende regio's worden gebruikt, zoals goedkope betonnen platen en gebieden met veel wind en zware sneeuw. Zowel de grondschroefbasis als de betonnen fundering zijn acceptabel. Onderdelen die vooraf in de fabriek zijn geassembleerd, besparen installatietijd en kosten. Vereenvoudigd ontwerp maakt de installatie gemakkelijk en snel. Hoogwaardig geanodiseerd aluminium en thermisch verzinkt staal garanderen de lange levensduur van materialen.

Systeemoverzicht van PV-montagebeugels

 

Service voor PV-montagebeugels

Systeemschema - Onze ingenieurs ontwerpen de PV-montagebeugels in personalisatie en bieden een professioneel voorstel vanaf de situatie van de klant. We ontwerpen de meest geschikte lay-outtekening voor onze klanten .

Project Installatiehandleiding - We respecteren de vereisten van de klant met bijzonderheden over de installatie en bieden een professionele gedetailleerde installatiehandleiding om te controleren of de installatie correct is .

After Sales Service - We zullen voor altijd bij onze klanten blijven en zullen u een tijdige standaard after-sales service en professionele begeleiding bieden met onze geweldige techniek en rijke ervaringen .

Hot Tags: pv montagebeugels, leveranciers, fabrikanten, groothandel, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like