Solar Grounding Clip

Beschrijving van de aardlekklem De aardingsklem voor zonne-energie is een aardingselement voor zonnemodules en systemen voor zonne-energie-installatie, waardoor de aarddraad gemakkelijk kan worden afgevoerd. Dankzij het lage profiel van de aardingsklem kan deze op verschillende posities worden geïnstalleerd met één massief of gestrand koper ...
Praat nu

Productdetails

Beschrijving van Solar Grounding Clip

De aardingsklem voor zonne-energie is een aardingselement voor zonnemodules en systemen voor zonne-energie-installatie, waardoor de aarddraad gemakkelijk kan worden afgevoerd. Dankzij het lage profiel van de aardingsklem kan deze op verschillende posities worden geïnstalleerd met één massieve of gevlochten koperdraad of twee koperdraden. Het wordt geïnstalleerd met behulp van roestvrijstalen bevestigingsmateriaal. Wanneer de hardware wordt aangedraaid, worden de speciale tanden van de geleidende plaat ingebed in geanodiseerd aluminium of een elektrisch geleidend metaal om een gasdichte elektrische verbinding tot stand te brengen.


Productieshow van clip voor zonne-aarding

详情图 1 Solar Grounding Clip.jpg


Installatie van Solar Grounding Clip

详情图 2 Solar Grounding Clip.jpg


gerelateerde producten

详情图 3 Solar Grounding Clip.jpg


Kenmerken en voordelen van de klem voor zonne-aarding

Gemaakt van corrosiebestendig aluminium en SUS 304. Ontwerp zorgt voor een snelle en eenvoudige installatie. Meervoudige uitrusting aardgeleidertoelage.


Beschikbaar:

1. Met of zonder geleidende plaat.

2. Geassembleerd en ongemonteerd.

3. Met of zonder installatiehardware ..

4. Aangepaste ontwerpen beschikbaar op aanvraag.

Hot Tags: zonne-aardingsklem, leveranciers, fabrikanten, groothandel, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like