Zonnepaneel montagerail

Beschrijving van zonnepaneel montagerail De montagerail van het zonnepaneel is een universeel montagesysteem voor PV-modules voor hellende en platte dakinstallaties. De montagerail van het zonnepaneel presteert perfect in corrosiewerend en slijtvast en kan vrij worden ontworpen en verwerkt als aangepast en andere ...
Praat nu

Productdetails

Beschrijving van montagerail op zonnepaneel

De montagerail voor zonnepanelen is een universeel montagesysteem voor PV-modules voor hellende en platte daken. De montagerail van het zonnepaneel presteert perfect in corrosiewerend en slijtvast en kan vrij worden ontworpen en verwerkt als maatwerk en andere vereisten. De rails zijn ontworpen voor eenvoudige installatie en zware belasting.


Installatie Afbeelding van montagerail op zonnepaneel

详情图 1 Solar Panel Mounting Rail.jpg

详情图 2 Solar Panel Mounting Rail.jpg

详情图 3 Solar Panel Mounting Rail.jpg

详情图 4 Solar Panel Mounting Rail.jpg


Voordeel van montagerail op zonnepaneel

Bespaar tijd en geld

De verbinding van aluminiumrail en laskit met zonnepaneel maakt de installatie eenvoudiger, flexibeler en gemakkelijker. Het kan de installatie-efficiëntie verbeteren en kosten van installatie besparen.


Minder verspilling

Door onze verbindingsset te gebruiken om aluminium rails aan te sluiten, maken de twee openingen van de aluminium rail de verbinding van de verbindingsset flexibeler. Deze installatiemethode verzekert het efficiënte en economische gebruik van tailings door verschillende lengte van sporen onophoudelijk uit te breiden die verspilling en de kwesties van productie en het vervoeren van de lange sporen verminderen.


Flexibel ontwerp

De nauwe samenwerking van het geribbelde oppervlak van de rail en het gegolfde oppervlak van de haak verhoogt de wrijving en voorkomt schuiven. Het ontwerp van de gesloten lus van het spoor zorgt voor een redelijke sterkteverdeling. De drie openingen van het spoor kunnen worden gebruikt in combinatie met de meeste haken in de huidige markt en de fixatiestijl is zeer flexibel. Het ontwerp van het gegolfde oppervlak tussen rails en verbindingssets verhoogt effectief de wrijving.


Kwaliteitsmaterialen

Onze krachtige productie-verwerkingscapaciteit stelt ons in staat om toonaangevende concurrerende prijzen en punctuele levering te bieden. Wij kunnen de meeste goedkope producten leveren binnen de kortst mogelijke tijd. We kunnen aangepaste orders doen volgens verschillende klanteneisen en OEM-service bieden.


Hot Tags: zonnepaneel montagerail, leveranciers, fabrikanten, groothandel, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like