Zonnepaneel dakhaken

Beschrijving van zonnepaneel dakhaken Dakhaken van zonnepanelen worden gebruikt om de rail te ondersteunen. Ze hebben een instelbaar en vast type naar keuze. Dakhaak van verschillende typen kan op verschillende pannendaken worden geplaatst. Gevarieerde dakhaken of beugels met kantelbare modules zorgen voor een eenvoudige en snelle installatie. Parameter...
Praat nu

Productdetails

Beschrijving van dakhaken van zonnepanelen

Dakhaken van zonnepanelen worden gebruikt om de rail te ondersteunen. Ze hebben een instelbaar en vast type naar keuze. Dakhaak van verschillende typen kan op verschillende pannendaken worden geplaatst. Gevarieerde dakhaken of beugels met kantelbare modules zorgen voor een eenvoudige en snelle installatie.


Parameter van dakhaken van zonnepanelen

Materiaal

Roestvrij staal SUS 304

Oppervlakte behandeling

zandstralen

Funderingstype

Tegel dak

Zonnepanelen

Frame- of frameloze zonnemodules

Garantie

10 jaar op materiaal

Producten Weergave van dakhaken voor zonnepanelen

详情图 1 Solar Panel Roof Hooks.jpg

详情图 2 Solar Panel Roof Hooks.jpg


Bereik zonnepaneel dakhaken

详情图 3 Solar Panel Roof Hooks.jpg


Voordeel van dakhaken van zonnepanelen

1. Veelzijdige toepassing:

Met een volledig assortiment dakhaken voor zonnepanelen zijn onze producten geschikt voor de meeste soorten dakbedekking, inclusief hellende en platte dakpannen, dak van asfaltsoorten en dak in leisteen.

2. Grote compatibiliteit

Ontwerp als universele componenten, onze dakhaken zijn compatibel met de meeste standaard rails in de markt. En kan worden gebruikt voor de grote ingelijste en frameloze PV-modules met andere componenten.

3. Lange levensduur:

Alle haken zijn gemaakt van roestvrij staal SUS 304 en hebben een zandstralen oppervlak waardoor ze goed bestand zijn tegen corrosie en roest.

4. Lage arbeidskosten:

Het beknopte ontwerp maakt het eenvoudig te installeren, en in hoge mate voorgemonteerd door onze fabriek, is het veilig en kosteneffectief

5. Hoge kwaliteit:

Strenge kwaliteitscontrole in materiaal en eindproducten zorgt voor een optimale sterkte en een lange levensduur van uw installatie.


Hot Tags: zonnepaneel dakhaken, leveranciers, fabrikanten, groothandel, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like