Pannendak zonne-montagebeugels

Beschrijving van Tegel dak zonne-montage haken wij zijn professionele fabrikant van pannendak zonne-montagebeugels, wij bieden hoge kwaliteit tegel dak haken, zonne-montagebeugels en aangepaste service ondersteunen. Design overzicht van Tegel dak zonne-montagebeugels FAQ van zonne-dakmontage tegel...
Praat nu

Productdetails

Beschrijving van pannendak zonne-montagebeugels

Wij zijn een professionele fabrikant van Tegel dak zonne-montagebeugels, wij bieden hoge kwaliteit tegel dak haken, zonne-montagebeugels en aangepaste service ondersteunen.

Overzicht van pannendak zonne-montagebeugels ontwerpen 

FAQ vanPannendak zonne-montagebeugels

Q1.Wat is het materiaal van de tegel dak zonne-montagebeugels?
A.Voor tegel haken, wij hebben materialen zowel roestvrij staal en staal Q235 voor keuze. De rails en andere componenten zijn aluminium, en schroef bouten zijn van roestvrij staal
.
Q2.
Hoe lang kun je voor de dakrails??

  1. We kunnen de rails, zolang uw verzoek snijden. Wij moeten ook anodize in het oppervlak van de rails, dus de langste dak spoor die kunnen we 6000mm is, maar u kunt hen met spoor splice.

Q3. Krijg ik mijn voorbeelden voor test?

  1. Ja, kunnen wij monsters te sturen uw voor test door gratis. Maar u moet de verzendkosten betalen.

Q4. Wat is de levertijd van monsters?

Meestal kan sturen wij monsters ongeveer 3 dagen na uw verzoeken als de monsters regelmatig items. Indien we hen remake moeten, kunnen wij hen uit ongeveer 7 dagen na uw verzoek sturen.

Hot Tags: tegel dak zonne-montagebeugels, leveranciers, fabrikanten, groothandel, aangepaste

Onderzoek

You Might Also Like