RV zonnepaneel montagesets

Productnaam: RV zonnepaneel montagesets
Materiaal: aluminiumlegering
Kleur: natuurlijk zilver, zwart
Dikte: 0,5-15 mm
Oppervlaktebehandeling geanodiseerd
Zonnepaneeltype: Ingelijst
Toepassing: Zonnepaneelbevestiging op RV, Voertuigen, Caravan, Camper, Boot, Plat dak enz
Praat nu

Productdetails

Beschrijving van RV Solar Panel Mounting Kits

De beugels RV montagekit voor zonnepanelen maken het eenvoudig om PV-modules te monteren op recreatieve campers, boten, campers, hutten of waar dan ook waar u een eenvoudige maar betrouwbare methode voor het monteren van zonnepanelen nodig hebt. Deze montagebeugels zijn geschikt voor het monteren van zonnepanelen tot 150 watt. Alle onderdelen die u nodig hebt om uw panelen op het dak / de muur te bevestigen, zijn inbegrepen in deze producten, u kunt de houder eenvoudig en snel afwerken.

De RV zonnepaneel montagesets zijn samengesteld uit een hoogwaardige aluminiumlegering. Daarom zijn ze erg licht en handig. Onze producten zijn verpakt met bouten en moeren die zijn gemaakt van roestvrij staal, waardoor uw zonnepaneel zou kunnen worden vastgezet en aan de max. van vereiste. De Z-beugels zijn van aluminium met een mooi afgewerkte rand en al het materiaal zal niet roesten.

De Z-beugels RV montagekits voor zonnepanelen hebben een goed ontwerp en maken de montage eenvoudig. Ze zijn ideaal voor het monteren van kleine panelen. Ze zijn erg sterk en werken geweldig om zonnepanelen op te hangen en er geen zorgen over te maken.

De productsets zijn zeer sterk en duurzaam, waardoor de aluminium beugels niet gemakkelijk gebogen kunnen worden. Ze hebben het kenmerk van hoogfrequente isolatie en corrosiewering. Ze kunnen ook niet worden beïnvloed door warm, koud of vochtig weer, waardoor het product lang meegaat.

RV Solar Panel Mounting Kits (4)

RV Solar Panel Mounting Kits (5)

RV zonnepaneel montagesets ABS beugels

RV Solar Panel Mounting Kits ABS BracketsHot Tags: rv montagesets voor zonnepanelen, leveranciers, fabrikanten, groothandel, aangepast

Onderzoek

You Might Also Like